Wie ik ben

Ik ben grafisch ontwerper en illustrator. Na mijn opleiding aan Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en het Grafisch Lyceum Utrecht heb ik onder andere als freelancer en als art director gewerkt waar ik mijn vakkennis heb aangevuld met praktijkervaring. Ook aanpalende vakgebieden als webdesign, audiovisuele vormgeving en conceptontwikkeling heb ik mij eigen gemaakt. De hierboven genoemde kwalificaties betekenen niks zonder de juiste karaktereigenschappen: zorgvuldig, meelevend en een tikkeltje eigenzinnig. Voeg daarbij het streven naar duidelijkheid – heldere afspraken – en transparantie. Daarin wordt ik ondersteund door een netwerk van andere professionals en ondernemers die het plaatje compleet maken.

Wat ik doe

Ik ontwerp een breed scala aan visuele uitingen. Logo’s, websites, drukwerk, illustraties… om maar een paar te noemen. Van een visitekaartje tot een volledig uitgewerkte campagne. Ik maak uw idee visueel. Samen tot een creatieve oplossing komen is hier leidend. Ik denk graag met de opdrachtgever mee, om samen een opdracht tot een succes te maken, van concept tot ontwerp tot promotie.

one-stop-shop

Ik ben één aanspreekpunt voor alle zaken die bij een project komen kijken. Tekstschrijvers, fotografen, communicatieadviseurs etc, zij worden allemaal aangestuurd. De ontzorging in optima forma door meedenken, betrokkenheid en servicegericht zijn.


Kom eens langs

Natuurlijk heeft u vragen of misschien wel heel specifieke wensen. Kom gewoon eens langs voor een praatje over de mogelijkheden bij een lekker kopje koffie. Bel of mail voor een afspraak.
…………………………………………………

 

Back to top