2e editie van Flevo Funfields – met Pepper Challenge

Flevo Funfields

HOE PITTIG MAAK JIJ HET?!

Op zaterdag 16 april aanstaande geniet je van hét gratis outdoor event van Flevoland: Flevo Funfields 2016. Leef je uit op verschillende Funfields in de polder die gratis te betreden zijn tijdens dit unieke evenement! Na een succesvolle eerste editie, wordt er dit jaar gezorgd voor extra uitdaging voor jong & oud. Tijdens de tweede editie van Flevo Funfields introduceert Flevo Funfields de Pepper Challenge! Laat je inspireren door professionals en topsporters tijdens clinics & showcases. Stel het programma samen aan de hand van de Pepper Challenge!

Nieuwsgierig?!

Op de website vind je alle informatie die jij nodig hebt voor een gave invulling van jouw Flevo Funfields!
www.flevofunfields.nl

Jeugdjournaal: Kinderwijkraad op bezoek bij staatssecretaris Klijnsma

Woensdag 17 juni gingen de kinderwijkraden van Leeuwarden en Amersfoort op bezoek bij staatssecretaris Jetta Klijnsma in Den Haag. Daarbij presenteerde de kinderen een verslag in de vorm van boekje aan de staatssecretaris om te vertellen wat het belang is van de kinderwijkraad, en de rol die de kinderwijkraad kan spelen bij armoede bestrijding.

Het doel van het bezoek was om duidelijk te maken dat Kinderwijkraden een functie hebben, en dat er daarom ruimte gezocht moet worden om de Kinderwijkraad Amersfoort een goede werkplek met computers te bieden, en Kinderwijkraad Leeuwarden een goede ruimte voor een  soort Indoor speelhal. En om het belang van de Kinderwijkraden voor de wijk en de steden duidelijk te maken aan mevrouw “Staatssecretaris” Klijnsma.  Als er dan geen geld beschikbaar is, middelen zijn er wel maar moeten ter beschikking gesteld worden.

Bron: Soesterkwartier.info

Klik hier om het Jeugdjournaal te bekijken.

Back to top